Vissza a főoldalra! Webfejlesztés, online kommunikáció - Wayout Média

termékkereső hírlevél
elérhetőség

2220 Vecsés, Küküllői utca 33.

Tel.: +36 (29) 551-090.

Fax: +36 (29) 351-990.

Mobil: +36 (20) 934-8956.

E-mail: sales@cgp.hu.

termál nyomtatók

TP-42

TP-42
Olcsó, gyors és csendes hőnyomtató. Jelenleg soros interface-szel rendelhető. Felhasználását javasoljuk mérőműszerek, POS terminálok, kioszk terminálok nyomtatójának. Windows drivere segítségével minden olyan helyen használható, ahol alacsony üzemeltetési költségű nyomtatóra van szükség.

CT-S280

CT-S280
Kis méretű, gyors hőnyomtató. Előnye az egyszerű papírbefűzés és a széles karakterkészlet-választék.

CT-S310

CT-S310
Gyors, csendes hőnyomtató beépített papírvágóval. Előnye az egyszerű papírbefűzés és a széles karakterkészlet-választék. Rendelhető RS-232, párhuzamos és USB interface-szel. ECR és POS alkalmazásokhoz ajánljuk.

CT-S2000

CT-S2000
Nagy sebességű, nagy teherbírású, csendes hőnyomtató beépített papírvágóval. Nagy kapacitású papírtekercs-tárolója négy féle papírszélességgel használható. Előnye az egyszerű, gyors papírbefűzés és a széles karakterkészlet-választék. Rendelhető RS-232, párhuzamos és USB interface-szel. Nagy teljesítményigényű ECR és POS alkalmazásokhoz ajánljuk. Címkenyomtató kivitelben is rendelhető.

CT-S4000

CT-S4000
112 mm széles, nagy sebességű, nagy teherbírású, csendes hőnyomtató beépített papírvágóval. Nagy kapacitású papírtekercs-tárolója három féle papírszélességgel használható. Címkenyomtató kivitelben is rendelhető. Előnye az egyszerű, gyors papírbefűzés és a széles karakterkészlet-választék. Rendelhető RS-232, párhuzamos és USB interface-vel. Nagy teljesítményigényű ECR és POS alkalmazásokhoz ajánljuk.

CBM-262

CBM-262
Kétutas hőnyomtató. A nyomtató két tekercsre nyomtat egyszerre. Az eredeti nyomat az opcionális vágóval akár le is vágható, míg a másodpéldány feltekeréséről a papírfeltekerő gondoskodik. Olyan ECR és POS alkalmazásokhoz ajánljuk, melyekben ellenőrzőszalagos regisztrációra van szükség. ESC/POS-kompatibilis. Rendelhető RS-232, párhuzamos interface-szel.

CBM-291/293

CBM-291/293
Ipari környezetben, műszerek és vezérlések előlapjába építhető hőnyomtató. A nyomtató papírcseréje elölről megoldott, így a beépítése nagyon egyszerű.Az automata papírbefűzés és a beépített papírvágó gondoskodik az egyszerű használatról. Grafikus parancskészlete grafikonok kinyomtatását is lehetővé teszi. Egyedi fejlesztők részére ajánljuk.

PPU-231

PPU-231
150 mm/sec-os sebességű, nagy teherbírású csendes hőnyomtató, beépített papírvágóval és papíradagolóval különféle papírszélességekhez. Nagy kapacitású papírtekercs-tárolója 203 mm átmérőjű papírtekercs tárolására alkalmas. Papíradagolója biztosítja, hogy a felhasználó nyomtatás közben ne tudja a papírt letépni, ezért kimondottan olyan helyekre ajánljuk, ahol felügyelet nélkül használják a nyomtatót. (pl: jegykiadó gépek, parkolóautomaták). ESC/POS-kompatibilis

PPU-700

PPU-700
Nagy sebességű, nagy teherbírású, csendes hőnyomtató beépített papírvágóval és papíradagolóval. Nagy kapacitású papírtekercs-tárolója 203 mm átmérőjű papírtekercs tárolására alkalmas. Papíradagolója biztosítja, hogy a felhasználó nyomtatás közben ne tudja a papírt letépni, ezért kimondottan olyan helyekre ajánljuk, ahol felügyelet nélkül használják a nyomtatót. (pl: jegykiadó gépek, parkolóautomaták). ESC/POS-kompatibilis