Vissza a főoldalra! Webfejlesztés, online kommunikáció - Wayout Média

termékkereső hírlevél
elérhetőség

2220 Vecsés, Küküllői utca 33.

Tel.: +36 (29) 551-090.

Fax: +36 (29) 351-990.

Mobil: +36 (20) 934-8956.

E-mail: sales@cgp.hu.

címke- és vonalkódnyomtatók

CT-S4000L

CT-S4000L
Kompakt közvetlen címkenyomtató 112 és 80 mm széles címkékhez. Gyors, csendes működése miatt irodai alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol nincs szükség tartós, hosszú élettartamú címkékre. Kezelése nagyon egyszerű. A nyomtató kettős interface-el lett ellátva. Az USB interface mellé választhatunk soros vagy párhuzamos interface-t.

CT-S2000L

CT-S2000L
Kompakt közvetlen címkenyomtató 60 és 80 mm széles címkékhez. Gyors, csendes működése miatt irodai alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol nincs szükség tartós, hosszú élettartamú címkékre. Kezelése nagyon egyszerű. A beépített vágó segítségével könnyen készíthetünk egyedi címkéket.

CLP-521

CLP-521
Közvetlen termál címke- és vonalkód hőnyomtató. Közepes terhelhetőségű nyomtató. Opcionális vágó és címkeleválasztó rendelhető hozzá. Előnye az egyszerű kezelhetőség, a mozgatható médiaszenzor és a nagy kapacitású címketár. Azon felhasználoknak ajánljuk, akiknek egy olcsó, de professzionális nyomtatóra van szükségük.

CLP-621

CLP-621
Termáltranszferes címke- és vonalkód hőnyomtató. A nyomtatási technológia lehetővé teszi a tartós, igen hosszú ideig tartó olvashatóságot. Közepes terhelhetőségű nyomtató. Opcionális vágó és címkeleválasztó rendelhető hozzá. Előnye az egyszerű kezelhetőség, mozgatható médiaszenzor és nagy kapacitású címketár. Azon felhasználóknak ajánljuk, akiknek egy olcsó, de professzionális nyomtatóra van szükségük.

CLP-7202e

CLP-7202e
Termáltranszferes gyors címke- és vonalkódnyomtató. A nyomtatási technológia lehetővé teszi a tartós, igen hosszú ideig tartó olvashatóságot. Nagy terhelhetőségű gyors nyomtató. Opcionális vágó és címkeleválasztó rendelhető hozzá. Előnye az egyszerű kezelhetőség, a mozgatható médiaszenzor és a nagy kapacitású címketár. Azon felhasználóknak ajánljuk, akiknek egy mérsékelt árú, de nagy teherbírású professzionális nyomtatóra van szükségük.

CLP-8301e

CLP-8301e
Széles médiára nyomtató termáltranszferes gyors címke- és vonalkód nyomtató. A nyomtatási technológia lehetővé teszi a tartós, igen hosszú ideig tartó olvashatóságot. Nagy terhelhetőségű gyors nyomtató. Opcionális vágó és címkeleválasztó rendelhető hozzá. Előnye az egyszerű kezelhetőség, a mozgatható médiaszenzor és a nagy kapacitású címketár. Azon felhasználóknak ajánljuk, akiknek egy mérsékelt árú, de nagy teherbírású, professzionális nyomtatóra van szükségük.

TPL-42/TPPL-42
Alacsony árú, kis méretű, közvetlen termál címke nyomtató. Li-ion akkumulátoros hordozható verzió is elérhető. A CGPrint sorozatú nyomtatók RS-232C soros és Blutooth interfaccel rendelhető.