Vissza a főoldalra! Webfejlesztés, online kommunikáció - Wayout Média

termékkereső hírlevél
elérhetőség

2220 Vecsés, Küküllői utca 33.

Tel.: +36 (29) 551-090.

Fax: +36 (29) 351-990.

Mobil: +36 (20) 934-8956.

E-mail: sales@cgp.hu.

hordozható nyomtatók

TPP-42

TPP-42
Alacsony árú, hordozható, termál mini nyomtató. A beépített Li-ion akkumulátor lehetővé teszi a nyomtatást bármilyen körülmények között. Felhasználását javasoljuk, hordozható mérőműszerek, kéziszámítógépek nyomtatójának. Az 57,5 mm-es papírra 32, vagy 42 karakter nyomtatására képes. Karaktertervező program segítségével saját karakterkészletet tervezhet. Soros és Bluetooth intarface-szel rendelhető. Címke nyomtató verzió rendelhető.

DPP-20/24/40

DPP-20/24/40
Alacsony árú, kis teljesítményű, hordozható, tűs mini nyomtató. A beépített NiMH akkumulátor lehetővé teszi a nyomtatást bármilyen körülmények között. Felhasználását javasoljuk, hordozható mérőműszerek, kéziszámítógépek nyomtatójának. Az 57,5 mm-es papírra 20, 24 vagy 40 karakter nyomtatására képes. Karaktertervező program segítségével saját karakterkészletet tervezhet. Soros TTL. IrDA és bluetooth intarface-szel rendelhető.

CMP-10

CMP-10
Hordozható thermofejes mini nyomtató. A beépített Li-ion akkumulátor lehetővé teszti a nyomtatást bármilyen körülmények között. Felhasználását javasoljuk, hordozható mérőműszerek, kéziszámítógépek nyomtatójának. Az 57,5 mm-es papírra 32/42 karakter nyomtatására képes. A beépített vonalkódgeneráló segítségével egyszerűen és gyorsan nyomtathat különféle vonalkódokat. Soros RS-232, IrDA és Bluetooth intarface-szel rendelhető.

PD-24

PD-24
Hordozható thermofejes nyomtató. A beépített Li-ion akkumulátor lehetővé teszti a nyomtatást bármilyen körülmények között. A 92 karakter/soros nyomtatása és a 832 pont/soros felbontása lehetővé teszi A4-es nyomatok A5-ös méretben történő kinyomtatását. Felhasználását javasoljuk kézi számítógépek nyomtatójának. A beépített vonalkódgeneráló segítségével egyszerűen és gyorsan nyomtathat különféle vonalkódokat. Soros RS-232, IrDA és Bluetooth intarface-el rendelhető.

PP-55

PP-55
Speciális hordozható thermofejes mini nyomtatócsalád. A nyomtatócsalád különféle Palm- és Windows-alapú kéziszámítógépeket tud magába foglalni és így a készüléket kiegészíti a nyomtatóval. A nyomtató driverei lehetővé teszik a standard (az operációs rendszerbe beépített) alkalmazásokból történő nyomtatást. Az alkalmazásfejlesztők részére adott SDK segítségével a saját alkalmazásokba is beépíthető a nyomtatási funkció. A készülékhez beépített perifériák opcionálisan rendelhetők. A beépített Li-ion akkumulátor lehetővé teszti a nyomtatást bármilyen körülmények között. A beépített vonalkódgeneráló segítségével egyszerűen és gyorsan nyomtathat különféle vonalkódókat.