Vissza a főoldalra! Webfejlesztés, online kommunikáció - Wayout Média

termékkereső hírlevél
elérhetőség

2220 Vecsés, Küküllői utca 33.

Tel.: +36 (29) 551-090.

Fax: +36 (29) 351-990.

Mobil: +36 (20) 934-8956.

E-mail: sales@cgp.hu.

tartozékok

Cimke / Carbon szalag
A vonalkód nyomtatókhoz szükséges, különböző méretű és anyagú cimkéket és carbon szalagokat ajánljuk. Vállaljuk egyedi méretű és formájú cimkék és különböző színű Carbon szalagok beszerzését.

IrDA printer interface (IP-100)
Az IP-100 infravörös interface soros RS-232-es portos nyomtatókhoz lett kifejlesztve, melyek nem rendelkeznek beépített IrDA interface-cel. Az interface-t a nyomtató soros portjára csatlakoztatva a nyomtatót interface kábel használata nélkül tudjuk összekötni a számítógéppel.

Bluetooth printer interface (BlueCable232)
A BlueCable232 bluetooth interface soros RS-232-es portos nyomtatókhoz lett kifejlesztve melyek nem rendelkeznek beépített bluetooth interface-cel. Az interface-t a nyomtató soros portjára csatlakoztatva a nyomtatót interface kábel használata nélkül tudjuk összekötni a számítógéppel.

Cutters

Paper holders

Paper
A nyomtatókhoz szükséges különböző méretű, jó mínőségű, normál és hő papírokat kínálunk kis és nagy mennyiségben egyaránt. Vállaljuk hátoldalt előnyomott papírok gyártatását egyedi igények szerint.

Inkribbon
Nyomtatóinkhoz eredeti CITIZEN festékszalagokat ajánluk, melyek biztosítják a készülék hosszú élettartamát és gazdaságos üzemeltetését.